L’Ondarense segueix sense cedir i és líder indiscutible del Grup 4 de la Segona Regional Valenta. Les jugadores d’Ondara han fet ple de victòries. Sis partits sis triomfs i a més són l’equip màxim golejador de la categoria amb 56 gols. L’última victòria la van aconseguir davant el Foietes Benidorm dissabte passat (1-6). Una golejada que va arrancar al primer minut amb el gol d’Alba Pallás, en un partit que van tindre controlat des de l’inici i en el qual va ser superior. El segon el va marcar Ana Coloma al minut 21. En el 35 va arribar el tercer obra de María Masanet. El Foietes va retallar diferències al minut 45. Als tres minuts de la represa María Fornés va marcar el 1-4. El cinqué va ser obra de Lluna en el 60, i Stefany va tancar el marcador anotant el 1-6 definitiu.

L’Ondarense va arribar a este encontre després de guanyar en la quarta jornada al Carrús (0-11) i en la cinquena al Novelda (4-2).

L’equip d’Ondara rep al Montesinos el diumenge a les 12 hores al Vicente Zaragoza. Un partit en el qual és clar favorit per a sumar els tres punts, ja que el seu rival és el cuer de la categoria amb 0 punts. El Montesinos arriba a este encotre després de perdre amb el Dolores (0-12). Este serà l’últim partit abans de l’aturada pel pont de desembre.

L’Ondarense és primer en la taula amb 18 punts. La Nucia B és segon classificat amb 15; i el Dolores és el tercer amb 12 gols. Assenyalar que l’Ondarense i La Nucia B són els únics equips que estan invictes, i compten els seus partits per victòries.