El Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández Luna torna a jugar a casa i ho fa aquesta vesprada davant el Pinatar de Múrcia. Un partit que es juga en el Pavelló Municipal de Dénia a les 20 hores. Els col·legials tractaran de donar la sorpresa i que els tres punts es queden a casa. No serà gens fàcil ja que els murcians són els novens classificats amb 14 punts, per la qual cosa són nou els punts de diferència entre un i un altre equip. El Paidos Dénia ocupa la tretzena posició amb 5 punts.

PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ 3, CD MURCIA 4

El Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna es quedava sense premi davant el CD Múrcia en un duel en el qual va meréixer puntuar. Els murcians van començar amb una pressió asfixiant però els deniers van saber eixir d’ella amb una bona defensa zonal, pujar línies i tocar l’esfèric. Això va propiciar que es veren ocasions de gol en totes dues porteries, destacant les intervencions del meta denier José Iglesias. Faltant un minut per al descans el Múrcia s’avançava en el marcador i amb el 0-1 s’arribava al descans.

En la segona meitat, el Paidos Mar Dénia avançava línies a la recerca de l’empat però de nou eren els murcians els que marcaven el 0-2 en el minut 25. Un minut boig en el qual Jorge Bustos marcava el 2-1 per a ficar al seu equip en el partit i segons després David Llácer col·locava l’empat a dos. L’empat va donar ales a l’equip que buscava el tercer, davant un Múrcia que reaccionava bé i que en dos minuts (36’ i 37’) marcava dos gols més (2-4). El quart tanta protestada pel tècnic local que reclamava falta anterior i eixa protesta li va costar l’expulsió a Paco Pastor. A partir d’ací el partit es va tornar boig i faltant un minut Javi Monserrat anotava el 3-4. El Paidos Mar Dénia F. Fernández ho va intentar fins al final, va disposar d’un parell d’ocasions però no les va poder aprofitar.