Dénia i Benissa A afronten dins d’unes poques hores una nova jornada de lliga i ho fan amb la intenció de retrobara amb el triomf després de perdre la jornada passada davant Carcaixent i Catarroja, respectivament. I no ho tenen res fàcil, els deniers es desplaçaven per a jugar davant l’Alcoià B i els benissers reben al colíder L’Alcúdia.

El Dénia A és el seté classificat i està igualat a punts amb el conjunt d’Alcoi. El partit es juga a les 16 hores en el Poliesportiu Municipal d’Alcoi. El partit és important per als groguets que necessiten la victòria parell no perdre corda amb els de dalt.

El Benissa A és el 9 classificat i està a un punt de deniers i alcoians, per la qual cosa si gana depenent del resultat els pot passar en la taula. Els benisseros no ho tindran res fàcil davant L’Alcúdia, però tractaran que els tres punts es queden a casa.

DÉNIA A 2, CARCAIXENT 4

El Dénia A no va poder aconseguir que els punts es quedaren a casa davant un rival directe com el Carcaixent. Els groguets no van estar encertats de cara a porta i de nou els errors defensius els van pagar cars. Els visitants es van avançar en el minut 16 i en el minut 45 marcaven el 0-2. En la segona part els groguets van buscar retallar diferències però el seu rival va ser el que va trobar el camí del gol (0-3). El Dénia no llançava la tovallola i Hugo Díaz en el minut 62 col·locava el 1-3. Però de nou el Carcaixent aprofitava una oportunitat per a col·locar el 1-4 deu minuts més tard. En el minut 84, César marcava el 2-4 definitiu.

CATARROJA 3, BENISSA A 0

El Benissa A no va poder puntuar a Catarroja en un partit que va estar igualat en el primer temps. Els locals es col·locaven per davant en el marcador a la mitja hora de joc i amb el 1-0 s’arribava al descans. En la segona part, el Benissa va tractar d’empatar el partit però en el minut 78 encaixava el 2-0. El 3-0 definitiu arribava en el minut 88.