El Dénia Barbarians s’enfronta al UCV demà diumenge i ho fa amb la idea d’oblidar la derrota patida la jornada passada davant el líder Montcada en l’últim minut. L’equip denier juga a València davant el penúltim classificat, un equip que arriba a aquest partit després de donar la sorpresa i guanyar la jornada passada a domicili davant l’Ancoralba Albacete (18-25).

El Dénia Barbarians ocupa la setena posició en la taula amb 14 punts, els mateixos que té el València B. Està a dos punts del Tatami i Ancoralba Albacete que tenen 16.

El partit es juga demà diumenge a València a les 13.30 hores.

DÉNIA BARBARIANS 20, MONTCADA 22

Dolorosa derrota la patida pel Dénia Barbarians davant el Montcada en un partit que es va resoldre a favor dels valencians en l’últim minut. Una derrota no merescuda en un enfrontament en el qual els deniers van realitzar un gran partit i li van jugar de tu a tu al líder.

Els valencians van ser els que es van avançar en el marcador (0-5) però el Dénia Barbarians no es va desarmar i va seguir amb el guió previst. En una incursió de davantera Flavio recuperava la pilota per a penetrar amb força entre les dues marques contràries i anotar el primer assaig baix pals i Norman anotava la conversió i col·locava als deniers per davant en el marcador (7-5). El Barbarians es va créixer davant un Montcada que intentava frenar als deniers cometent colps de càstig. I ací va aparéixer “Torero” que s’internava per a anotar un nou assaig, però Norman no va convertir el tir a pals i el marcador es quedava en 12-5 mancant poc temps per a arribar al descans. En aquesta recta final del primer temps el conjunt denier era penalitzat amb l’expulsió temporal d’un dels seus jugadors pel que va haver de jugar els deu primers minuts de la segona part en inferioritat numèrica. Però el Dénia Barbarians aconseguia per mediació de Joel un colp de càstig i col·locava el 15-5 en el marcador. El Montcada va començar a moure banqueta per a intentar reduir diferències. Els deniers van haver d’emprar-se a fons on destacava la labor de Patrick que frenava una vegada i una altra les internades visitants. Malgrat això, els valencians aconseguien retallar diferències en anotar un assaig i una conversió (15-12.) La trobada estava igualada i el Dénia no acabava dominar les touches el que els va impedir traure més rèdit en terreny contrari. Els germans Rayces van tornar a enllaçar una gran escapada en què Ramiro després de fixar la seua marca va passar l’oval a Felipe perquè anotar un nou assaig que no va aconseguir transformar a pals Joel (20-12). Faltaven 15 minuts i el Dénia estava prop de tombar al líder. El Montcada va posar més joc de davantera i va refrescar la primera línia i això li va donar empenyiment i en una jugada de picardia anotava un nou assaig (20-17). El Dénia Barbarians mostrava el seu nerviosisme això els va fer cometre diversos colps de càstig pel que se centraven en labors defensives per a mantindre l’avantatge en el marcador. En l’últim minut, l’ala del Montcada va connectar amb el seu defensa per a anotar un nou assaig i avançar-se en el marcador (20-22). Ja no quedava temps i després del tir a pals errat, l’àrbitre xiulava el final.