El Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna ja no està en llocs de descens. La victòria aconseguida a Albacete, la segona consecutiva en aquest 2023, ha fet que l’equip de Paco Pastor ocupe la tretzena posició amb 11 punts. És veritat que els col·legials tenen els mateixos punts que el Vistalegre i dos més que el Futsacar, equips que tenen un partit menys jugat i als quals els té guanyat l’average particular, però aquest triomf és una injecció de moral per a afrontar els pròxims compromisos de lliga. I el d’aquest diumenge a casa, és una nova final. S’enfronten al Villarrobledo, cinqué classificat, i equip amb el qual van perdre en la primera volta (6-1). Però l’Albacete FS també era seté classificat i li han guanyat, i com diu el refrany “no hi ha dos sense tres” i el Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna tractarà de fer bo aquest.

El partit es juga el diumenge en el Pavelló Municipal de Dénia a les 12 hores. Una encontre en el qual els col·legials esperen el suport del púbic per a sumar una nova victòria.

CD ALBACETE FS 0, PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ 4

El Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna realitzava un gran partit. En el primer temps els deniers van saber defensar bé els atacs d’un Albacete que controlava el joc, que sumat a les bones intervencions del porter José Iglesias feien que al descans s’arribara amb el 0-0 inicial. En la segona part, els locals van imprimir més ritme al seu joc mentre que Paidos continuava amb una defensa ordenada esperant la seua oportunitat. I la primera arribava en el minut 26 en què Javi Montserrat robava la pilota i marcava el 0-1. El segon gol dels col·legials arribava en el minut 35 per mediació de David Llácer. Tres minuts després Saúl Delgado marcava el 0-3 i davant la desesperació dels locals, en el minut 39 Saúl Delgado anotava el 0-4 després de robar una pilota quan el seu rival jugava amb porter-jugador.

En aquesta encontre, a part del triomf, cal destacar el debut de Saúl Duque, porter de l’equip cadet.

Els jugadors de Paidos li van dedicar el triomf al seu company Borja després de la pèrdua de la seua àvia.