Segon partit de l’any i segona victòria consecutiva del Dénia que milita en el Grup B de Primera Divisió. Els deniers guanyaven al Montemar la jornada passada, i dissabte que ve volen donar la sorpresa i véncer al líder La Vila, conjunt que tan sols ha perdut un partit en dotze jornades. Un encontre que tancarà la primera volta de la lliga.

L’equip d’Eduardo Clavero amb el triomf davant el Montemar suma ja sis triomfs, el quart des que el tècnic es va fer càrrec de l’equip, i continuen ascendint posicions en la taula, ara són setens. A poc a poc l’equip va creixent i l’objectiu és aconseguir al final de la lliga una de les places que donen accedisc a les eliminatòries d’ascens a la Lliga EBA.

L’encontre davant La Vila es jugarà en el Pavelló Maisa Lloret de La Vila Joiosa el dissabte a les 18.30 hores.

DÉNIA 79, MONTEMAR 64

El Dénia malgrat les importants baixes amb les quals afrontava el partit, que van ser suplides notablement per tres júniors, aconseguia una victòria important davant el Montemar. Els deniers van portar la iniciativa en el joc, van igualar les forces sota els taulers i en atac desarboraven al seu rival. Això va fer que al final del primer quart arribaren amb un avantatge de 10 punts. En el segon el Dénia va continuar igual i aconseguia arribar al descans amb una renda favorable de 13 punts. El Montemar reaccionava després del descans defensant millor però els deniers van continuar realitzant el seu joc i finalitzar el tercer quart amb 9 punts d’avantatge. En l’última quart, el Montemar va estrényer però el Dénia va saber controlar el joc, triar les millors opcions en atac, per a acabar guanyat per 79-64.