L’onzena jornada de lliga en Primera Regional no ha sigut bona per als equips de la comarca. Tan sols el Pego ha sigut capaç de sumar els tres punts. El derbi Orba-Gorgos acabava en taules (1-1), mentre que Pedreguer i Benissa perdien els seus partits.

ORBA 1, GORGOS 1

El derbi acabava en taules. Un empat que és just en un partit en què va haver-hi poques ocasions i en el qual els gols arribaven a baló parat. Els gaters han portat el pes del partit, domini de la pilota davant un Orba que ha estat organitzat en el centre del camp i que buscava la contra per a sorprendre. Al descans s’arribava amb 0-0. En la segona part, més del mateix, dos equips ben plantats però sense crear perill. El 1-0 ho marcava Rata de penal en el minut 83. Tres minuts després empatava el Gorgos per mediació de Torres després del llançament d’una falta.

PEGO 3 BELLREGUARD 0

El Pego va fer bo el pronòstic i es va imposar al Bellreguard en un partit en què els gols arribaven després del descans. En el primer temps els rogets van poder avançar-se en el marcador però no van aprofitar les seues ocasions. Després del descans en el minut 52, Vicente Sellens obria la llanda, i Cambronero amb dos gols en els minuts 77 i 85 tancava la victòria.

PEDREGUER 1, PORTUARIOS 2

Al Pedreguer se li escapaven els punts en la recta final del partit. Els blavets es van avançar en el minut 12 en transformar Andrés un penal. Amb el 1-0 s’arribava al descans. En la segona part, el Pedreguer ha tingut opcions per a marcar el segon, no l’ha fet i en el minut 73 el Portuarios empatava. En el temps de descompte, Dídac marcava el gol del triomf per al conjunt visitant.

BENISSA 1, ALFÀS DEL PI 2

El Benissa també ha perdut en la recta final del partit. S’avançava en en el marcador en el minut 13 per mediació d’Álvaro i en el minut 21 els visitants empataven. En la segona part el Benissa ha tingut les seues opcions però no les ha aprofitades el que si que ha fet el seu rival que en el 81 marcava el gol de la victòria.