El derbi Benitatxell-Ondarense se saldava amb triomf dels primers que amb aquesta victòria es col·loquen quarts mentre que els d’Ondara baixen a la sisena plaça. El Teulada Moraira, líder del Grup 13, empatava a un en un partit amb l’Alacant Enyeca. Els altres dos equips que militen en aquest grup, Beniarbeig i Joventut Pedreguer, perdien els seus partits. En el Grup 11, El Verger patia la segona derrota consecutiva i ho feia davant el Benirredrà. Amb aquesta derrota els vergerinos cauen a la sisena posició.

BENITATXELL 4, ONDARENSE 0

El derbi s’esperava més igualat entre dos equips de la zona alta de la taula. En el primer temps l’equip d’Ondara va saber aguantar l’empenyiment local, arribant-se al descans sense gols. En la segona meitat, el Benitatxell va aprofitar molt bé les seues ocasions marcant el primer gol en el minut 64 per mediació de Marc Roselló. Tres minuts després Carrió anotava el 2-0. Adrián Serrat (78’) i Pablo (88’) tancaven el compte.

TEULADA MORAIRA 1, ALACANT ENYECA 1

Al Teulada Moraira se li escapava el triomf en el temps de descompte. Un gol del visitant Raúl evitava que els locals sumaren la seua novena victòria de lliga. Els teuladins s’avançaven en el marcador en el minut 12 per mediació d’Anderson. Van poder ampliar l’avantatge però no ho van fer i l’Alacant Enyeca sí que va aprofitar la seua en l’últim sospir.

MARISTES ALACANT 7, JOVENTUT PEDREGUER 2

Derrota del Joventut Pedreguer davant el Maristes Alacant en un duel que quedava pràcticament sentenciat en el minut 50. Els pedreguers no van llançar la tovallola van aconseguir reduir diferències per mediació de Borja (53’). En el 64 de nou marcaven els locals, en el 72 arribava segon gol del Joventut per mediació d’Alexandre, i el Maristes marcava en dos minuts més dos gols que deixaven el marcador final en el 7-2 definitiu.

ALACANT CITY B 2, BENIARBEIG 0

L’Alacant City B es va imposar al Beniarbeig en un partit en què marcava els seus gols en els primers vint-i-dos minuts. El 1-0 en el minut 9 i el 2-0 en el 22. El Beniarbeig va intentar reduir les diferències però li va faltar profunditat en els seus atacs. En la segona part, va continuar intentant-ho però amb inferioritat numèrica després de l’expulsió Juan Antonio Mas en el 50 va ser missió impossible.

BENIRREDRÀ 1, EL VERGER 0

Segona derrota consecutiva del Verger, aquesta vegada davant el Benirredrà en un partit disputat i en què la sort no li va acompanyar. Els vergerins van encaixar 1-0 en el minut 30. Després del gol van buscar l’empat i van disposar d’algunes ocasions però els va faltar encert de cara a gol.