El Dénia de Primera Divisió Nacional s’enfronta al Benidorm en partit fonamental per a les seues aspiracions. Els deniers afronten aquest desplaçament després de guanyar la jornada passada a l’Elx Basket per 75-67. L’equip d’Eduardo Clavero i Pascual Miralles tractarà de portar-se el triomf davant un rival que té dues victòries més. L’encontre es juga hui diumenge en el Pavelló Illa de Benidorm a les 18 hores.

DÉNIA 75, ELX 67

El Dénia aconseguia una victòria important davant l’Elx en un partit en el qual va saber patir. Els deniers van ser de menys a més i després d’una arrancada en el qual els il·licitans manaven en la pista, a poc a poc els xavals de Clavero van anar equilibrant el joc i l’encontre. Al descans s’arribava amb el resultat de 34-36. En la segona part, els deniers van veure com els visitants cobraven un avantatge de huit punts a falta dos minuts però a partir d’ací canviava la decoració. L’Elx es precipitava en el seu joc i el Dénia l’aprofitava per a reduir diferències i acabar el quart un punt per dalt (56-55). En ell últim període els deniers van seguir en la seua línia ascendent i van aconseguir alçar-se amb el triomf de huit punts.

Cal destacar el debut en la categoria d’Álex Moscardó i Mario López i el suport de l’afició.