El Dénia de Primera Divisió Nacional guanyava al Benidorm (69-84) ahir diumenge i continua tenint totes les opcions per a jugar les eliminatòries d’ascens a la Lliga EBA. A falta de cinc jornades perquè concloga aquesta primera fase del campionat, els deniers són huitens, és a dir es troben en el grup de sis equips que lluiten per acabar la lliga en els llocs cinqué al huité que donen dret a jugar els play off d’ascens. El triomf davant els de la Marina Alta de moment els allunya de l’únic lloc de descens, i a més té dos i quatre partits d’avantatge sobre els equips que ara mateix jugarien les eliminatòries per la permanència. De moment a excepció de La Vila, cap equip té de moment gens assegurat en una lliga que és la més igualada de les últimes temporades.

L’equip d’Eduardo Clavero i Pascual Miralles s’enfronten al cuer Adesavi dissabte que ve. Un partit en el qual és clar favorit i en el qual no pot fallar. L’encontre es jugarà en el Pavelló Municipal de Joan Fuster a les 17 hores.

BENIDORM 69, DÉNIA 84

El Dénia guanyava al Benidorm en un dels millors partit d’aquesta temporada. Els deniers van ser millors davant un rival que tan sols havia perdut un partit a casa. En el primer quart el ritme de joc va ser alt i això va fer que els primers deu minuts no tinguera un dominador clar (21-24). En el segon quart, l’encert exterior del Benidorm evitava que el Dénia, que dominava el joc interior, obrira bretxa en el marcador i al descans s’arribava a amb el resultat de 36-42. El Dénia jugava els seus millors minuts del partit a l’inici de la segona part, ritme al seu joc, domini del rebot baix els taulers i efectivitat en el tir. I això li portava a tindre vint punts d’avantatge. Els de la Marina Baixa van pujar la pressió i van estar més entonats en el tir el que els va fer reduir les diferències a deu punts faltant poc més de tres minuts per al final. El Dénia va mantindre la calma i van saber frenar l’ímpetu del seu rival i tancar el partit sense patir.