El Dénia perdia la imbatibilitat en el Campionat de Preferent Sènior Femení Grup E diumenge passat a Tavernes (37-32). Dèsset partits ha estat l’equip de Juan Luis Pérez invicte des de l’inici de la temporada. En aquesta jornada El Verger era l’únic comarcal i ho feia davant l’UPB Gandia (40-35) mentre que el Joventut Xàbia també perdia amb l’Oliva (45-28). Després d’aquests resultats el Dénia és líder amb 15 punts, El Verger és quart amb 13, l’Ondara és sisé amb 22 i el Joventut Xàbia seté amb 8.

Els equips de la Marina Alta, amb motiu de la festivitat de les falles, han ajornat els seus partits per al 31 de març. Una jornada en la qual el plat fort serà l’enfrontament Dénia-El Verger, a les 21 hores al Pavelló de Joan Fuster. El Joventut Xàbia jugarà amb l’UPB Gandia i el CB Ondara a domicili amb el CB Oliva.

TAVERNES 37, DÉNIA 32

Les deniers no van jugar bé i les imprecisions i la falta d’encert en el tir els passava factura i acabaven perdent de cinc punts (37-32).

En el primer temps, el Dénia no va ser capaç d’imposar el seu ritme de joc i en atac cometia molt errors que evitaven que poguera desenvolupar el seu joc. En la segona part, l’equip de Juan Luis Pérez millorava en defensa i va posar en destrets al Tavernes però no va saber aprofitar els contraatacs. En l’últim quart, va ser un cara i creu, entre dos equips nerviosos i descentrats. Les locals al final van ser les que més encertades van estar i es van alçar amb el triomf.

EL VERGER 40, UPB GANDIA 35

El Verger guanyava de cinc punts l’UPB Gandia en un partit disputat i igualat. Les vergerines van saber afrontar millor la recta final del partit, tenint més tremp que el seu rival, la qual cosa els donava la victòria.

CB OLIVA 45, JOVENTUT XÀBIA 28

El Joventut Xàbia començava bé el partit i aconseguia frenar el joc de les locals però els faltava encert en el tir. En el primer quart van anotar una cistella. Les verdi-i-negres van millorar i després del descans les forces es van igualar però els passava factura els dos punts anotats al primer quart.