El Beniarbeig ha donat la sorpresa en guanyar al Mutxamel (2-0) i ja no és el cuer de la categoria en una jornada en la qual Benitatxell, Pego B i Joventut Pedreguer empaten davant Iraklis (3-3), Mutxamel (0-0) i Monnegre (3-3), i l’Ondarense perd amb Foietes (0-2). El Verger es va imposar a l’Orba B el divendres (2-0) i el Dénia ha tingut descans. Amb estos resultats, el Dénia B és segon amb 41 i està a un del líder Foietes; Benitatxell, tercer amb 40; Pego, sèptim amb 31; El Verger, octau amb 27; Joventut Pedreguer, nové amb 23; Orba B, dotzé amb 13; Ondarense, tretzé amb 10; i Beniarbeig, catorzé amb 8.

BENIARBEIG 2, MUTXAMEL 0

El Beniarbeig va sumar la segona victòria de la lliga davant el Mutxamel, un rival que li treia 16 punts. El partit es va decidir al segon temps amb gols de José Ramón al minut 65 i de Rubén al 88′.

BENITATXELL 3, IRAKLIS 3

El Benitatxell va remuntar davant el Iraklis en un partit que se li va posar costa amunt al minut 25 (0-2) malgrat jugar amb superioritat numèrica des del 22’. Pablo Irigoyen va reduir diferències al 28 però els visitants van posar el 1-3 abans del descans. En la segona part, Diego va marcar el 2-3 al minut 61 i a dos del final Pablo Irigoyen va posar el definitiu empat a tres.

PEGO B 3, MONNEGRE 3

Dos gols al temps de descompte marcats per Arnau Mengual al 92′ i 95’ li van donar al Pego l’empat davant el Monnegre. Els visitants manaven al marcador al minut 69 (1-2) però Marc Frau va fer l’empat a dos i al descompte va arribar la bogeria amb eixos dos gols.

JOVENTUT PEDREGUER 0, MUTXAMEL 0

El Joventut Pedreguer va empatar davant el Mutxamel en un partit que va finalitzar sense gols. Els pedreguers ho van intentar davant un rival que es va defendre i al qual no va poder batre.

ONDARENSE 0, FOIETES 2

L’Ondarense va perdre davant el Foietes en un partit en el qual se li van tornar a escapar els punts en la segona part. En la primera, l’equip d’Ondara va plantar cara un rival que es va avançar al marcador al minut 54 i va marcar el segon al 76′.