Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna va véncer a L’Alcora en un partit amb un final trepidant (7-6). Segona victòria consecutiva dels col·legials que volen continuar sumant la pròxima jornada davant el València FS, tercer classificat amb 35 punts. El Paidos F. Fernández amb esta victòria és nové classificat amb 22 punts.

El partit Valencia-Paidos es jugarà el diumenge a les 11 hores al Pavelló Municipal de San Isidro de Valècia a les 11 hores.

PAIDOS F. FERNÁNDEZ 7, L’ALCORA 6

La competició en la Lliga Autonòmica es va tornar a reprendre després de l’ajornament dels partits corresponents a l’última jornada de febrer en senyal de duel per les víctimes de l’incendi de Campanar (València). Els col·legials, que abans de l’aturada van véncer al Joventut Elx (5-4), van tornar a guanyar i ho van fer en un partit amb alternatives al marcador i en el qual es van imposar per un ajustat 7-6. Van encaixar el primer gol al minut 9 però Andreu Ivars, golejador de l’equip, va marcar dos gols en un minut i va posar als col·legials per davant 2-1, resultat amb el qual es va arribar al descans. En la segona L’Alcora va entrar millor en el partit, va marcar tres gols i es va posar per davant 2-4 al minut 27. El Paidos va respondre amb els gols de Carlos Delgado, Marc Mossi i Andreu Ivars per a col·locar el 6-4 a l’electrònic. L’últim minut va ser d’infart i es van marcar tres gols, Paidos va anotar un per mediació d’Andreu Ivars i L’Alcora dos.