L’Orba va guanyar al Pedreguer al derbi d’esta jornada i és l’únic equip comarcal que va sumar els tres punts en esta jornada. La resta d’equips, és a dir, Gorgos, Teulada Moraira i Benissa, van empatar. Els gaters a zero amb l’Oliva, els teuladins a dos amb el Benifairò i els benissers a tres amb l’Altea. Al Grup 6, Gorgos és tercer amb 42 punts i està a quatre del lideratge; Orba, quint amb 39; Teulada Moraira, onzé amb 20; Pedreguer, quinzé amb 16 i està a tres punts de la salvació. Al Grup 7, el Benissa és sext amb 35 punts.

ORBA 3, PEDREGUER 1

L’Orba va guanyar al Pedreguer en un derbi en el qual es va avançar amb un gol en pròpia porta dels blavets al minut 19. Així amb el marcador en contra els pedreguers no van trobar com desarborar la defensa taronja. Amb el 1-0 es va arribar al descans. En la segona part, l’Orba va ampliar el seu avantatge marcant dos gols en cinc minuts (Ripoll 67’ i Jorge Ruiz 72’) que deixaven el partit sentenciat (3-0). Els pedreguers van retallar diferències al minut 78 per mediació Javier Morote.

GORGOS 0, OLIVA 0

El Gorgos va empatar a casa davant l’Oliva en un partit en el qual no va haver-hi gols. Els gaters ho van intentar fins al final davant un rival que no li va posar les coses fàcils.

TEULADA MORAIRA 2, BENIFAIRÒ 2

El Teulada Moraira va veure com el Benifairò li va empatar al temps de descompte. Els visitants es van avançar al marcador en el minut 27 però els teuladins li van donar la volta al marcador abans del descans amb gols d’Anderson (36’) i Josep Buigues (42’).

ALTEA 3, BENISSA 3

Altea i Benissa van jugar un partit amb alternatives al marcador. Els benissers es van avançar amb gol de Sturz al minut 5, però l’Altea reacció i al 13’ va empatar i al 36’ es va posar per davant (2-1). En la segona part, els benissers van marcar dos gols més per mediació d’Isabel (59’) i Sturz (80’) i es van posar per davant de nou. L’alegria li va durar poc ja que els alteans van marcar el definitiu 3-3 al 83′.