El derbi comarcal entre Ifach Calp i Dénia BC del Grup B de la Lliga Autonòmica sènior femenina es va resoldre a favor de les denieres, que van doblegar a les calpines per 31-67. Un partit en el qual les xiques que entrena Juan Luis Pérez van pressionar en tota la pista al seu rival i això els va permetre des de l’inici manar en l’electrònic i guanyar el primer parcial de 12 punts (11-23). Les calpines van intentar reaccionar al segon i tercer quart però no van poder canviar la dinàmica del partit. En l’últim quart el Dénia BC va jugar els seus millors minuts, amb gran encert en els triples. Les jugadores de l’Ifach Calp van lluitar fins al final però es van veure superades per la gran defensa deniera.

El Dénia BC després de la tretzena jornada de lliga ocupa la sisena plaça amb 17 punts i està a dos del Tavernes que és tercer. Les calpines són cueres amb 14 punts, els mateixos que l’Aldaia.

L’Ifach Calp juga el dissabte contra el CBI Elx, que és quart classificada amb 18 punts. L’encontre es disputarà al Pavelló Esportiu UMH d’Elx a les 16 hores.

El Dénia BC s’enfronta al Benidorm, equip amb el qual està empatat a punts, el diumenge a les 16 hores al Poliesportiu Municipal Foietes.