El FB Dénia, campió de la fase regular, ha començat la Lliga Or empatant amb La Nucia (2-2). Les denieres estan enquadrades al Grup 6A de la Segona Fase de la Lliga Juvenil Valenta. Un grup que està format pels cinc primers equips de la fase regular i que són: Intercity, Dénia, Benidorm i l’Alfàs del Pi. La competició es juga a doble volta i constarà de deu jornades, finalitzarà el 21 d’abril.

LA NUCÍA 2, FB DÉNIA A 2

El FB Dénia A va empatar a dos amb La Nucia en un partit en el qual van anar a remolc i en el qual els va faltar punteria. Les locals es van posar per davant al marcador al minut 21 i les denieres van igualar al 44 per mediació de Lucía Palacios. L’alegria a les groguetes els va durar ben poc perquè al 47 el seu rival va tornar a posar-se per davant al marcador. L’empat a dos definitiu el va marcar Zaira al minut 58.