Cara i creu per als equips de la comarca en la catorzena jornada de la lliga del Grup B de Primera Divisió Masculina. La cara va ser per al Joventut Xàbia que va guanyar a l’Elx (77-56) i la creu per al Dénia BC que va perdre amb el CBI Elx (73-66). Amb estos resultats, el Joventut Xàbia és tretzé amb 15 punts mentre que el Dénia BC és nové amb 18.

JOVENTUT XÀBIA 77, ELX 56

El Joventut Xàbia va ser superior a l’Elx en un partit que va dominar de principi a fi. Els verd-i-negres van controlar el joc des del primera quart i van manar sempre al marcador. Al descans es va arribar amb el resultat favorable de 18 punts (38-20). En la segona part, els xabiencs van arribar a tindre 26 punts d’avantatge (56-30) al tercer quart. Les imprecisions al seu joc en l’últim quart va fer que els il·licitans reduïren les diferències a 15. Als minuts finals el Joventut va tornar a controlar el joc per a al final guanyar de 21 punts (77-56).

CBI ELX 73, DÉNIA BC 66

El Dénia BC no va poder amb el CBI Elx en un partit en el qual no va estar còmode i ni li va eixir res. Els il·licitans des de l’inici van obrir bretxa al marcador i al final del primer quart guanyaven 27-18. L’equip d’Edu Clavero va reaccionar al segon quart el que va fer que s’arribara al descans amb empat a 39. La primerenca eliminació de Soufyane Sadoki al tercer quart va deixar sense timó als deniers que van veure com els locals van cobrar avantatge i la van mantindre fins al final.