Al Calp se li ha escapat “viu” el líder Benidorm, i ha acabat perdent 3-2, el tercer gol encaixat al minut 87. Una derrota que li ha fet perdre el tercer lloc de la taula en empatar el Crevillent amb l’Eldense B. Ara els verds són quarts encara que estan empatat a 25 punts amb l’equip crevillentí. La diferència de gols, un més a favor del Crevillent fa que els calpins siguen quarts.

BENIDORM 3, CALP 2

El Calp ha plantat cara al líder indiscutible de la categoria, s’ha posat per davant al minut 19 per mediació d’Alvarito. Tres minuts després s’ha quedat amb un jugador menys per expulsió de Meji, en veure la segona groga. Malgrat jugar en inferioritat numèrica des del minut 22 ha plantat cara al Benidorm i ha arribat al descans amb avantatge al marcador (0-1). En la segona part, els locals han apretat i al minut 58 han marcat l’empat a un. Els calpins han reaccionat bé i Vergi ha col·locat el 1-2 al marcador en transformar un penal. El Benidorm amb el marcador en contra ha anat per l’empat i l’ha aconseguit al minut 70. Amb la igualada els locals han apretat i faltant tres minuts han aconseguit el gol de la victòria.