La volta a la competició dels equips de la Marina Alta en Segona FFCV ha sigut dispar, s’ha saldat amb els triomfs de Gorgos davant Benifairó (4-0), Orba davant Bellreguard (1-0) i Benissa davant Universitat d’Alacant (0-1); l’empat del Pedreguer davant Montaverner (0-0), i la derrota del FB Teulada Moraira amb el R. Gandia (2-3). Amb estos resultats, al Grup 6, el Gorgos seguix segon amb 31 punts i té a tan sols un punt al líder Lluxent; l’Orba és huité amb 21; el FB Teulada Moraira és dotzé amb 14; el Pedreguer és quinzé amb 9 però està a tan sols un punt de la permanència. Al Grup 7, el Benissa és quart amb 26 punts i està empatat amb el Costa City qué és tercer. La seua victòria unida a l’empat del Betis Florida i a la derrota de l’Alacant Enyeca fa que els benisseros ascendisquen dos llocs a la taula.

GORGOS 4, BENIFAIRÓ 0

El Gorgos va guanyar per golejada al Benifairó en un partit en el qual va obrir el marcador molt prompte, als tres minuts, per mediació de David Molines. Raúl va anotar el segon al minut 19, i amb el 2-0 es va arribar al descans. En la segona part, el Gorgos va marcar els altres dos gols per mediació de León (55’) i Axel (86′).

ORBA 1, BELLREGUARD 0

El solitari gol de Diego Melgar, al minut 59, li va donar a l’Orba els tres punts davant el Bellreguard. Treballat triomf del conjunt taronja davant un complicat rival que no li va posar les coses fàcils. Amb esta victòria l’Orba li retalla tres punts i ja ho té a tan sols tres de diferència.

FB TEULADA MORAIRA 2, R. GANDIA 3

El FB Teulada Moraira va perdre per la mínima davant el R. Gandia en un partit que es va decidir al temps de descompte i que va tindre alternatives al marcador. Es van avançar els locals per a després en la segona part donar-li la volta al marcador els visitants. En el temps afegit, un gol en pròpia porta del R. Gandia va posar l’empat, però un minut després en el 97, els de la Safor van marcar el gol del triomf.

PEDREGUER 0, MONTAVERNER 0

El Pedreguer va sumar un nou punt davant el Montaverner en un partit que va acabar sense gols. Els blavets, es van enfrontar a un rival directe per la permanència. Van poder emportar-se el partit però no van trobar el camí del gol. Amb este punt es mantenen a un del Montaverner, que és antepenúltim, i a un de l’Olímpic B, que és l’equip que marca la salvació.

UNIVERSITAT D’ALACANT 1, BENISSA 2

El Benissa es va imposar a l’Universitat d’Alacant en un partit en el qual va aconseguir el gol del triomf al minut 77. Es va avançar al marcador a minut 19 per mediació de Revelles, però al 70 els universitaris van empatar. Set després Ismael va col·locar el definitiu 1-2.