Dénia i Xàbia han començat l’any empatant els seus partits fora de casa. Sumen així un punt que els servix de poc per a eixir de la zona baixa de la taula. Els groguets han empatat amb l’Hèrcules B (0-0) mentre que blanc-i-rojos ho han fet amb el Tavernes (1-1).

HÉRCULES B 0, DÉNIA 0

Hèrcules B i Dénia han empatat sense gols en un partit disputat en el qual cap dels dos ha estat precís de cara a porta. Els deniers que han jugat amb superioritat numèrica des del minut 77 han sigut incapaços de batre la porteria contrària per a emportar-se els tres punts.

TAVERNES 1, XÀBIA 1

El Xàbia ha sumat un punt davant el Tavernes en un partit disputat. El primer temps ha finalitzat sense gols. En la segona part els locals s’han avançat al marcador al minut 56. El Xàbia ha reaccionat bé i al minut 75 ha aconseguit el gol de l’empat.