El Pego no ha pogut començar millor el campionat de lliga. Un gol de Jordi en el temps de descompte li ha donat al Pego la victòria en la seua estrena en la Primera FFCC. Els rogets que van començar perdent, van encaixar el primer gol als 18 minuts en la primera i única ocasió dels locals en el primer període, van ser capaços de donar-li la volta al resultat en tot just un minut amb els gols de Maverik (44’) i Cambronero (45′), aquest últim quan tan sols portava al camp quatre minuts després de substituir al lesionat Sellens. Amb el resultat de 1-2 es va arribar al descans. En la segona meitat, el Pego va tindre tres ocasions clares per a incrementar la renda però no les va aprofitar. Sí que ho va fer l’Algemesí CF en el minut 73, que li va valdre l’empat a dos. El Pego es va refer i no es va conformar amb l’empat pel que va anar pel triomf. En el minut 96, després d’una jugada ben trenada Jordi la va culminar en gol, un gol que va valdre els tres punts.

El Pego li ha dedicat el triomf a Rubén Femenía, que aquesta setmana ha sigut operat del menisc.