Calp i Dénia han debutat amb triomf mentre que el Xàbia ha perdut en la primera jornada de la Lliga Comunitat. Els calpins es van imposar al Tavernes (1-2) i els deniers a l’EldencB (1-0), mentre que els xabiencs van caure amb l’Hèrcules B (5-2).

TAVERNES 1, CALP 2

El Calp va guanyar al Tavernes en un partit en el qual va haver de remuntar el matiner gol del conjunt local en el minut 4. El primer temps va finalitzar amb el 1-0. En el segon temps els calpins van entrar millor i al minut 60 van aconseguir el punt de l’empat per mediació d’Ayala. Arthur al minut 86 va marcar el gol del triomf calpí.

DÉNIA 1, ELDENC B 0

Un solitari gol de Facundo, anotat al minut 82, li ha donat la victòria al Dénia davant l’Eldenc B en un partit que ha sigut superior. Els groguets van poder encarrilar abans el xoc però els va faltar punteria en les ocasions que van tindre. En la segona part, els deniers va seguir la superioritat local però no va ser fins al 82 en el qual va aconseguir marcar el gol de la victòria.

Els jugadors del Xàbia van traure una pancarta per a donar ànims al seu company Llop. Abans de l’inici del partit es va guardar un minut de silenci per les víctimes del terratrémol del Marroc.

HÉRCULES B 5, XÀBIA 2

El Xàbia va perdre davant l’Hèrcules B en un duel en el qual els errors els va pagar car. Els herculans es van col·locar per davant en el marcador (2-0) al minut 40. José Cabo va retallar diferències a un minut del descans. Els primers quatre minuts de la segona part van ser una bogeria amb dos gols, un per a cada equip (3-2). Sacha va aconseguir el seu hat trick al 63 (4-2) i Cámara va signar el cinqué del seu equip i el segon del seu compte personal.