Jornada negativa la vint-i-quatre per als equips de la Marina Alta que se saldava amb dos empats i tres derrotes. El derbi Teulada Moraira-Benitatxell acabava sense gols, com també ho feia el partit del Joventut de Pedreguer davant el Gimàstic. El Verger, Ondarense i Beniarbeig perdien els seus partits davant Miramar, Maristes Alacant i Finestrat, respectivament. Amb aquests resultats en el Grup 13, el FB Teulada Moraira veu com el líder Alacant Enyeca incrementa el seu avantatge a tres punts. Els teuladinos, segons, tenen 60 punts; el Benitatxell continua tercer amb 47; l’Ondarense és cinqué amb 44; el Joventut Pedreguer és catorzé amb 16 i el Beniarbeig és quinzé amb 12. Grupo 11, El Verger ve como su rival tras recortarle puntos se ha colocado a cuatro y también como el Beniopa también amplia su ventaja a cuatro. Els vergerinos són tercers amb 49 punts.

FB TEULADA MORAIRA 0, BENITATXELL 0

Teulada Moraira i Benitatxell empataven en un derbi que va estar disputat i en el qual va poder guanyar qualsevol. Els dos equips encara que van disposar d’ocasions de gol no les van aprofitar.

JOVENTUT PEDREGUER 0, GIMNÀSTIC 0

El Joventut Pedreguer aconseguia un valuós punt davant el Gimnàstic Sant Vicent. Els pedreguers, que van jugar amb un home més des del minut 38 no van trobar el camí del gol. Ni tampoc quan ho va fer amb dos jugadors més des del 78, perquè el seu rival es tancava arrere per a no ho fera.

ONDARENSE 2, MARISTES ALACANT 3

Derrota inesperada de l’Ondarense a casa davant el Maristes Alacant. L’equip d’Ondara encaixava el primer gol en el minut 39 i el segon en el 56. Lino aconseguia reduir les diferències en el 78 però els visitants marcaven el tercer en el 85. Javi Fernández marcava el 2-3 definitiu en temps de descompte.

BENIARBEIG 0, FINESTRAT 4

El Beniarbeig perdia amb el Finestrat en un partit en el qual el seu rival aprofitava bé les seues ocasions. El primer gol visitant arribava en el minut 33, el segon en el 65, el tercer en el 86 i definitiu 0-4 en el descompte.

EL VERGER 1, MIRAMAR 2

El Verger no va poder amb el Miramar equip que aconseguia posar-se per davant a la mitja hora. Amb el marcador a favor els visitant van saber nadar i guardar la roba davant El Verger, que malgrat intentar-ho no aconseguia igualar la contesa. Quan més estaven insistint els vergerins a aconseguir l’empat els visitant anotaven el segon en el minut 89. El gol de l’honor del Verger el marcava Pepe Vengut.