Jornada quasi redona per als equips de la Marina Alta en Primera Regional. Una jornada que se saldava amb els triomfs de Pego, Orba i Gorgos, un empat el del Benissa i una derrota la del Pedreguer. Els pegolins guanyaven el derbi de la Marjal a l’Oliva (0-2), els taronja al Bellreguard (1-2), els de Gata al R. Gandia (2-0). El Benissa empatava a zero amb l’Intercity B i el Pedreguer perdia amb el Montaverner (2-1). Amb aquests resultats, en el Grup 6, Pego és segon amb 51 punts i l’Orba és tercer amb 46, tots dos en llocs d’ascens. El Gorgos, huité amb 35; i el Pedreguer, tretzé amb 24. En el Grup 7, el Benissa és seté amb 25 punts.

Els equips comarcals marxen de “vacances” de Setmana Santa i per tant no hi haurà competició. La lliga es reprendrà l’el cap de setmana del 15 i 16 d’abril.

OLIVA 0, PEGO 2

El Pego és l’equip que mana en la Marjal, en tornar a guanyar a l’Oliva per 0-2. Un partit en el qual ha sigut millor que el seu rival i en el qual Maverik inaugurava el marcador als cinc minuts. Amb el 0-1 s’arribava al descans. En la segona part, Germán en el minut 65 deixava pràcticament el derbi intercomarcal sentenciat.

BELLREGUARD 1, ORBA 2

L’Orba s’ha consolidat en la tercera plaça després de guanyar al Bellreguard (1-2) en un partit en el qual al final va saber patir. S’avançaven els taronja als cinc minuts després de marcar Carim un gol de córner per a posar el 0-1 en el marcador, avantatge que va poder ampliar abans del descans però no el va fer. En la segona part, els locals van jugar de manera directa a la recerca de l’empat. Carim col·loca el 0-2 en transformar un penal. L’àrbitre allargava el partit dotze minuts i en el 96 marcaven els locals que van apretar fins al xiulet final però l’Orba aguantava i s’alçava amb el triomf.

GORGOS 2, R. GANDIA 0

El Gorgos guanyava al R. Gandia en un partit en el qual els gols arribaven al final de cada part. El primer en el minut 40 per mediació de Joan i el segon en el minut 89 obra d’Axel. El R. Gandia presentava batalla davant un Gorgos que no li deixava maniobrar i es va mantindre seriós en defensa.

INTERCITY 0, BENISSA 0

El Benissa empatava sense gols davant l’Intercity en un partit en el qual va obtindre poc premi. La falta de punteria dels benissers evitava que s’emportaren la victòria. Van tindre ocasions molt clares però no les van saber aprofitar.

MONTAVERNER 2, PEDREGUER 1

El Pedreguer perdia amb el Montaverner per la mínima en un partit en què el seu rival marcava els gols en el primer temps, minuts 21 i 32. Els blavets es van posar les piles després del descans i van buscar la porteria contrària, aconseguint Josep marcar el 2-1 en el minut 88. Després del gol el Pedreguer va buscar l’empat però no el va aconseguir.