Stilots Ràfol s’ha proclamat campió del Trofeu de Campions en véncer en la final a Botànic per 5-0. Amb aquest títol aconsegueix el triplet després de guanyar també la lliga i la Copa. La final s’ha jugat en el Pavelló del Poliesportiu Municipal de Dénia hui dimarts a les 20 hores

El Trofeu de Campions el juguen el campió de lliga i de la Copa però en ser Stilos Ràfol campió de totes dues competicions, el subcampió de Copa, Botànic ha sigut el que l’ha disputat.

La final del Trofeu de Campions d’ACYDMA ha estat igualada en els primers quinze minuts. Els dos equips han tingut ocasions per a marcar però el primer gol ha tardat a arribar. I ho ha fet després de lesionar-se el primer jugador de Botànic, Álvaro Bisquert. Amb el 1-0 s’ha arribat al descans. En la segona part, Stilos Ràfol ha començat estrenyent al seu rival i ha aconseguit marcar dos gols (3-0). Als set minuts de la segona part s’ha lesionat Kevin Segura pel que Botànic, entrenat per Joserra Martos, s’ha quedat amb quatre jugadors. El partit ha continuat uns minuts més fins que Stilos Ràfol ha marcat el cinqué gol i l’àrbitre ha decidit en comú acord amb els dos equips donar-lo per finalitzat.