L’Ondarense és més líder del Grup 4 de la Segona Regional Valenta. La victòria davant el Foietes Benidorm (4-0) i el descans de La Nucia B permet a l’equip d’Arturo Quirós ser més líder de la categoria. Les ondarenques mancant cinc jornada perquè finalitze el campionat són primeres amb 45 punts, mentres que les de la Marina Baixa són segones amb 39. Això sí, La Nucia B té un partit pendent, el del 25 de febrer, precisament davant el Foietes i l’Ondarense descansarà en la jornada 20, la que es jugarà el primer cap de setmana de maig.

ONDARENSE 4, FOIETES BENIDORM 0

Nou triomf de l’Ondarense davant el Foietes Benidorm en un partit treballat. En la primera li ha costat més aprofitar les ocasions. Lluna ha inaugurat el marcador al minut 17 i amb el 1-0 s’hi ha arribat al descans. En la segona part María Masanet ha posat el 2-0 al minut 52 i Alba Pallás al 68 el 3-0. Ha tancat el marcador Ana Colomar al 90.