El Xàbia ha guanyat la seua “primera final” davant el Tháder (2-0) encara que seguix a cinc punts de la permanència. Calp i Dénia han perdut els seus partits davant Redován (1-3) i Benidorm (0-1), respectivament. Amb estos resultat els calpins continuen tercers igualats a 39 punts amb l’Olímpic; els deniers són novens amb 31 i els xabiencs últims amb 22. Tháder i La Nucia B que marquen la salvació tenen 27 punts.

XÀBIA 2, THÁDER

El Xàbia ha guanyat la primera de les cinc “finals” davant un rival directe. Els blanc-i-rojos amb este triomf li tenen guanyat el gol average particular i en cas d’empatar a punts al final del campionat quedarien per davant. El triomf del Xàbia s’ha forjat després del descans amb els gols de Pitu al minut 65 i el José Cabo al 90. El partit ha estat disputat i els blanc-i-rojos, que han patit, han aconseguit tres punts molt importants encara que estèrils de moment.

CALP 1, REDOVÁN 3

El Calp ha perdut amb el Redován en un partit marcat per l’expulsió del seu porter Cassius al minut 30. Els calpins han encaixat dos gols en tres minuts (33’ i 36’) i al descans s’ha arribat amb 0-2. La segona part tampoc ha començat bé per als verds ja que als set minuts de la represa han encaixat el tercer. El gol de l’honor calpí l’ha marcat Fede al 71.

DÉNIA 0, BENIDORM 1

El Dénia ha perdut per la mínima davant el Benidorm en un partit en el qual l’ha intentat fins al final. En la primera part no hi ha hagut gols i al descans s’ha arribat amb el 0-0 inicial. En la segona part, els groguets han vist com el Benidorm s’ha avançat al marcador al minut 65. Després del gol han buscat l’empat però no l’han aconseguit. En els minuts finals els deniers han vist cinc targetes, dos d’elles han sigut per a Ferran Molina.