L’Ondarense ha aconseguit la golejada més ampla de la lliga del Grup 4 de Segona Regional Valenta davant l’At. San Miguel de Salinas al qual li ha fet dèsset gols (17-0). Les ondarenques continuen així sumant els seus partits per victòries i per això són les líders indiscutibles del campionat amb 30 punts.

L’Ondarense ha sigut superior de principi a fi davant un rival que res ha pogut fer per evitar la derrota. María Fornés ha obert el marcador al primer minut i a partir d’ací han anat caient a poc a poc els gols, set en la primera part, un d’ells marcat en pròpia porta per les visitants. En la segona part, ha seguit el recital de gols de les ondarenques que han marcats els altres deu per a deixar el resultat final en 17-0. Els gols els han marcats: Alba Pallás (4), María Fornés (3), María Masanet (3), Ana Colomar (2), Isabel Vivanco (2), Aranzazu i Tess.