El Dénia ha sigut l’únic equip dels tres que militen en la Lliga Comunitat, que ha guanyat en la primera jornada de la segona volta, mentre que Calp i Xàbia han perdut. Els groguets han remuntat a l’Eldense B amb dos gols de Cristian Panucci. El Calp ha perdut amb el Tavernes per la mínima (0-1) mentre que els blanc-i-rojos ho han fet amb l’Hèrcules B (0-2). Amb estos resultats, el Calp perd la tercera plaça i ara és quart encara que igualat a 28 punts amb el Crevillent. El Dénia és onzé amb 19 punts i el Xàbia seguix cuer amb 13 punts i està a quatre de la salvació.

ELDENSE B 1, DÉNIA B 2

El Dénia ha guanyat a l’Eldense B després de remuntar el partit amb dos gols de Cristian Panucci. El davanter groguet, que s’ha retrobat amb el gol, ha fet els dos gols en huit minuts. El primer al 52 i el segon al 60. Els blaugranes s’han avançat al marcador al minut 35.

XÀBIA 0, HÉRCULES B 2

El Xàbia ha perdut amb l’Hèrcules per 0-2 en un partit en el qual no ha merescut fer-lo. El partit ha estat marcat pel gol en pròpia porta dels blanc-i-rojos al minut 58. Un gol que ha deixat tocat a l’equip que ha buscat l’empat i els herculans han liquidat el partit al minut 85.

El treta d’honor de l’encontre l’ha fet el xabienc Antonio Sivera, jugador de l’Esportiu Alabés.

CALP 0, TAVERNES 1

El Calp ha perdut per la mínima davant el Tavernes en un partit que s’ha decidit al minut 66. Els calpins no han trobat el camí del gol malgrat disposar de diverses ocasions davant un rival que no els ha posat les coses fàcils.