El Ondarense rep al Ciutat d’Alacant i ho fa amb la intenció de sumar el seu tercer triomf de lliga i seguir en el més alt de la taula. L’equip d’Ondara, entrenat per Arturo Quirós, afronta este duel després de golejar la jornada passada al Benijófar a domicili (1-11).

L’Ondarense ocupa el primer lloc de la classificació del Grup 4 de la Lliga Valenta de Segona Regional. Tres equips més,*Foietes, Dolores Ateneas i La Nucia B també té 10 punts, encara que la diferència de gols és el que fa que l’Ondarense siga primer. I és que a marcat 23 gols en dos partits i tan sols ha encaixat un.

El partit Ondarense-Ciutat d’Alacant es juga el diumenge al Vicente Zaragoza d’Ondara a les 12 hores.

BENIJÓFAR 1, ONDARENSE 11

L’Ondarense no va donar respir al seu rival i va encarrilar el partit en els primers minuts. María Massanet va obrir foc al minut 3 i tres més tard María Fornés col·locava el 0-2. Al minut 25 va arribar el segon tant de María Massanet (0-3). El Benijófar va aprofitar una distracció per a reduir diferències al minut 37 i col·locar el 1-3 al marcador al descans. En la segona part, l’Ondarense no va donar respir al seu rival i va marcar huit gols més. Els gols els van anotar Stefany (47’), María Massanet (51’ i 58’), Llura (59’), María Fornés (65’), Lea (76’) i Ana Colomar (88’ i 91’).