El FB Dénia A se enfronta en esta jornada a l’Intercity A, equip que li igualava a punts la jornada passada després d’empatar les denieres amb l’Alfàs del Pi (1-1) i véncer les alacantines al SPA Alacant (1-3). Així doncs els dos equips arriben a esta trobada igualats a 10 punts. Esta serà la segona vegada que el FB Dénia A se juga el lideratge, anteriorment el va fer amb l’Hèrcules al qual va véncer. Ara, les groguetes esperen tornar a repetir triomf i així tornar a ser líders en solitari del Grup 6 de la Lliga Valenta Juvenil.

El partit es juga el diumenge al Poliesportiu Municipal de Sant Joan a les 12 hores.

FB DÉNIA A 1, ALFÀS DEL PI 1

El Dénia A no va poder amb l’Alfàs del Pi en un partit en el qual va finalitzar amb empat a un gol. Les denieres els van intentar de principi a fi però es van topar amb un equip seriós que li va crear problemes. La falta de punteria va ser clau perquè l’encontre finalitzara en taules. Les groguetes es van avançar en el marcador al minut 9 amb un gol de Libby però al minut 25 les de la Marina Baixa van aconseguir l’empat. En la segona part, malgrat les ocasions el marcador no es va moure.