L’Ondarense va tornar a sumar una nova victòria davant el Montesinos (0-4). L’equip d’Ondara és líder amb 48 punts i té sis punts més que La Nucia B, que és segon amb 42 encara que té dos partits menys jugats. El diumenge l’equip d’Arturo Quirós rep a casa a La Nucia B en un duel en el qual estarà en joc la lliga. Si guanya pràcticament la tindrà assegurada a falta tres jornades, ja que li tindrà l’average guanyat a l’equip de la Marina Alta, al qual va véncer en la primera volta (0-1).

El partit Ondarense-La Nucia B es juga diumenge que ve al Vicente Zaragoza d’Ondara a les 10 hores.

MONTESINOS 0, ONDARENSE 4

L’Ondarense va véncer al Montesinos de manera clara. Ho va fer amb gols de María Masanet (3) i María Fornés. El primer al minut 14, obra de Masanet, i amb el 0-1 es va arribar al descans. En la segona part María Fornés va marcar al primer minut de la represa (0-2). En la recta final del partit van arribar els altres dos gols de Massanet als minuts 75 i 83 per a tancar el partit.