El Xàbia va perdre de penal amb l’Olímpic de Xàtiva (1-0) i amb esta derrota ja està a sis punts de salvar la categoria. Una jornada infausta per als tres equips de la Marina Alta, ja que Calp i Dénia també van perdre els seus partits. Els deniers, que van jugar el divendres, davant La Nucia (3-2) i els calpins davant L’Olleria (3-0). Amb estos resultats el Calp perd la tercera plaça i ara és quint amb 39 punts, està a un del Redován que és quart i a tres de l’Olímpic que és tercer. El Dénia també baixa i ara és dècim amb 31. El Xàbia continua cuer però ara està a sis de la salvació a falta de quatre jornades. Això sí, a blanc-i-rojos i calpins els queda el partit pendent de la jornada 20, que van ser ajornats per l’incendi de Campanar, davant Independent d’Alacant i Eldense B, respectivament. El Xàbia ho jugarà el dimarts 30 i el Calp el dimecres 1 de maig.

OLÍMPIC 1, XÀBIA 0

Un gol de pena,l al minut 89, li va impedir al Xàbia traure un resultat positiu de Xàtiva i acostar-se a la permanència. Els blanc-i-rojos van aguantar l’empenyiment local en els primers quinze minuts i a poc a poc van anar estirant línies i creant perill. Al minut 33 Cabo va tindre la primera oportunitat i a partir d’ací l’Olímpic va deixar de dominar el joc i el partit es va igualar. En la segona part, el Xàbia va tindre dos ocasions per mediació d’Elian però no les va aprofitar. Als minuts finals l’Olímpic va estrényer i de penal va aconseguir el triomf.

L’OLLERIA 3, CALP 0

El Calp va perdre a L’Olleria en un partit partit en el qual el seu rival va ser millor. Els locals ja van avisar als dos minuts i a poc a poc es van ensenyorir del joc i de les ocasions, i al minut 38 van marcar el primer. Els verds van poder empatar només començar el segon temps, no ho van fer i del possible empat a un es va passar al penal que va suposar el 2-0 al 49. Un contraatac de l’Olleria va deixar el partit sentenciat al 55 (3-0). Les bones intervencions de Cristian Andrada van evitar una derrota major dels calpins.

LA NUCÍA B 3, DÉNIA 2

El Dénia va perdre amb La Nucia B en un partit que es va veure sorprés pel seu rival que va manar al camp i en l’electrònic des del minut 27. Els deniers van reduir diferències al 45 per mediació d’Aitor (1-1). En la segona part, van tornar a avançar-se els de la Marina Baixa al minut 53 i van ampliar l’avantatge al 80 (3-1). Cristian Panucci al minut 90 va anotar el definitiu 3-2.