L’Ondarense ha començat este 2024 en la lliga de la mateixa forma que va acabar el 2023, guanyant per golejada. L’equip d’Arturo Quirós es va imposar al Dolores Ateneas per 0-12, en un partit en el qual va ser superior i en el qual set d’eixos gols els va marcar en el tram final. I és que en la primera meitat, les jugadores d’Ondara no van estar tan fines de cara a porteria i van marxar al descans amb 0-4 a favor. La segona part va començar molt bé ja que als dos minuts van anotar el 0-5. El sisé va arribar ja al minut 69 i a partir d’ací i fins al 86 van arribar els altres sis gols per a tancar el compte amb el 0-12. Els gols els van marcar: Alba Pallás (3), Isabel Vivanco, Lea, Lluna (2), María Masanet (3) i Ana Colomar (2).

L’Ondarense és líder del Grup 4 de la Segona Regional Valenta amb 27 punts sumats en nou jornades. La Nucia B és segon amb 24, el Novelda Unió tercer amb 21.

L’Ondarense s’enfronta diumenge que ve a l’At. San Miguel de Salinas A, cuer de la categoria. Este partit, que es juga al Camp Municipal Vicente Zaragoza d’Ondara a les 17 hores, és l’últim de la primera volta del campionat de lliga.