L’equip aleví benjamí del FB Dénia A se ha proclamat campió de la fase regular del Grup 9 de la Lliga Caixa Popular Valenta en guanyar al Gandia A per 5-0. Les denieres estaven obligades a guanyar per més de dos gols de diferència per a ser campiones, ja que el CDSB Ontinyent A -que descansava en esta última jornada- tenia tres punts més i millor gol average. Ara jugaran la Lliga Or, que serà la competició que tanque la temporada.

El FB Dénia A ha quedat primer classificat amb 22 punts en huit partits. És a dir, ha guanyat set i ha empatat un. Ha marcat 77 gols i ha encaixat 13. El CDSB Ontinyent A ha quedat segon amb 22 punts, amb 69 gols a favor i 8 en contra. El tercer ha sigut el Benigànim A amb 18 punts.

L’equip campió està format per les següents jugadores: Isabella Blanquer, Aya El Haddad, Alexandra Ortolá, Laura Caselles, Dania Salvá, Marta Alberola, Noa López, Marta Canet, Emma Stella, Martina Ivars, Elena Calabuig i María Pilar Torrejón.