L’Ondarense va perdre amb La Nucia B (2-3) i ja no depén de si mateix per a ser campió del Grup 4 de la Segona Regional Valenta i aconseguir l’ascens a Primera Regional perquè només puja el primer classificat. El partit era transcendental per a tots dos equips perquè el que guanyara pràcticament s’assegurava el títol de lliga i virtualment campió mancant tres jornades. Encara que malgrat la derrota l’Ondarense seguisca líder amb tres punts d’avantatge sobre l’equip de la Marina Baixa i l’average entre tots dos estiga empatat -en la primera volta va guanyar (0-1)-, ha d’esperar a veure què passa en les tres últimes jornada, sabent que el pròxim cap de setmana no juga en descansar i que el seu rival té pendent l’ajornat per l’incendi de Campanar davant el Foietes Benidorm, partit que juga el dimecres 8 de maig. Passe el que passe l’equip d’Arturo Quirós està fent una gran temporada en el seu primera any d’existència.

Mancant tres jornades per al final del campionat l’Ondarense és líder amb 48 punts amb 16 partits jugats. La Nucia B és segon amb 45 punts amb 15 partits jugats. A l’Ondarense li queden dos partits i al seu rival quatre.

ONDARENSE 2, LA NUCÍA B 3

L’Ondarense va perdre per la mínima en un partit que es va jugar en el Vicente Zaragoza amb un gran ambient. Van començar bé les coses per a l’equip d’Ondara que es va avançar al marcador al minut 14 per mediació de María Massanet. Les visitants van empatar al minut 38 i amb el 1-1 es va arribar al descans. En la segona part, La Nucia B va estrényer i en tres minuts va marcar dos gols i es va posar 1-3 al 67. Cinc minuts més tard María Massanet va marcar el 2-3. Els minuts finals van ser emocionants i encara que l’Ondarense va voler però no va poder davant un rival ben plantat que al final es va emportar un triomf que val pràcticament la lliga.