El Dénia va empatar a un amb el Tavernes en un partit amb poca “*chicha”. L’empat no li basta i és insuficient per a certificar la permanència en la categoria. I és que salvar-se estarà molt car si el Xàbia guanya demà dimarts a l’Independent d’Alacant, perquè el Tháder marcaria el descens amb 28 punts en una recta final de campionat que promet ser no acta per a cardíacs mancant tres jornades perquè concloga. I que això suposaria que set equips lluitarien per salvar la categoria amb una diferència de cinc punts entre ells.

La jornada vint-i-setena ha sigut positiva per als tres comarcals, ja que han sumat punts. Brillant per al Xàbia que va tombar al líder Benidorm (3-2) i acaricia més que mai la permanència, i com no per al Calp que va golejar al Tháder (4-0) i de pas li va tirar una “maneta” als blanc-i-rojos. Amb estos resultats el Calp és quart amb 42 punts; el Dénia és dècim amb 32; i el Xàbia cuer amb 25.

DÉNIA 1, TAVERNES 1

El Dénia no va poder passar de l’empat davant el Tavernes en un partit insuls i amb poques ocasions. Els groguets no van donar la seua millor versió en un duel en el qual els visitants es van avançar al marcador al minut 22. El Tavernes no sufrió para mantener la ventaja hasta el descanso. En la segona part, el joc tampoc va millorar però els groguets van aconseguir empatar per mediació de Renzo al 60.