El Racing Ondarense va donar la gran campana en véncer ni més ni menys que al líder Mutxamel, únic equip que fins a la desena jornada estava invicte, amb nou victòries en nou jornades. L’equip d’Ondara plagat de baixes, fins a dotze pel que els seus porters van haver de jugar de jugadors, va véncer al líder que mancant un minut guanyava 4-3. Però dos gols de Pablo li van donar la volta al marcador (4-5) i la victòria. Amb esta victòria el Racing Ondarense continua cinqué en la classificació amb dos punts d’avantatge sobre l’Sporting La Nucia que és sisé, i està a tres de L’Alfàs B, que és quart amb 21.

El Racing Ondarense torna a jugar fora en l’onzena jornada i ho fa a Alacant davant el Xaloc B. L’equip d’Ondara, format gran part per jugadors de Dénia, s’enfronta al dècim classificat, un rival que té 11 punts i arriba a este duel després d’empatar amb l’Elx 2012 B (5-5). L’encontre es juga al Pavelló Col·legi Florida Babel el diumenge a les 17.15 hores.

MUTXAMEL 4, RACING ONDARENSE 5

El Rancing Ondarense plagat de baixes va plantejar un partit seriós en defensa i va aprofitar molt bé els errors del Mutxamel. Es va posar per davant al marcador al minut 15 amb el gol de Pablo, el primer del seu compte particular. Dos minuts més tard els locals van igualar i la primera meitat va finalitzar amb empat a un. En la segona part, el Mutxamel va eixir llançat i en tot just un minut va marcar dos punts per a col·locar el 3-1 a l’electrònic. La resposta del Racing Ondarense no va poder ser millor ja que Alberto i Julián van marcar dos gols i van posar l’empat a 3-3. El Mutxamel va tornar a avançar-se (4-3) però en l’últim minut Pablo va marcar dos gols que li van donar el triomf al seu equip (4-5).