El FB Dénia ha quedat subcampió de la primera edició del Torneig Ciutat de Dénia Benjamí-Aleví Femení de Futbol 8 que s’ha disputat hui divendres al camp El Rodat. L’Elx A se ha proclamat campió en véncer en la final a l’equip denier per 1-7.

El torneig, que ha organitzat l’Escola Municipal de Futbol de Dénia (EMFD), ha comptat amb la participació de sis equips, dividits en dos grups de tres. En el Grup A han estat: FB Dénia, Inter Xàtiva i Elx B; i en el Grup B: Alcúdia, Sant Vicent i Elx A. Els dos primers classificats de cada grup han jugat les semifinals. En el Grup A, el Dénia ha quedat primer en guanyar els dos partits, i l’Elx B segon en imposar-se a l’Inter Xàtiva. En el Grup B, l’Elx A també ha guanyat els dos partits pel que ha quedat primer, mentre que l’Alcúdia ha passat com a segon en guanyar un partit.

El Dénia s’ha enfrontat en la semifinal a l’Alcúdia al qual ha guanyat de manera clara per 5-1, en un partit en el qual ha sigut superior. En l’altra semifinal l’Elx A ha vençut a l’equip il·licità B també de manera clara.

Marta Gascó, regidora de Dénia, acompanyada de Juanjo Palacios, director de l’EMFD i president del FB Dénia, ha sigut l’encarregada de repartir els trofeus.

LA FINAL

La final l’han jugada els dos millors equips del torneig: FB Dénia i Elx A. Dos equips que han arribat a l’últim partit del campionat invictes. En la final, encara que el resultat final ha sigut molt inflat sobre el camp no hi ha hagut tanta diferència. Les denieres han fet un bon partit i els ha faltat punteria i sort de cara a gol, alguna cosa que sí que ha tingut el conjunt il·licità. L’Elx A se ha avançat en el marcador al minut 3 però l’alegria li ha durat molt poc perquè el FB Dénia ha empatat un minut després. Les il·licitanes han marcat el segon al minut 7 i el Dénia ha pogut empatar el partit un parell de minuts després però no l’ha aconseguit. Les il·licitanes han incrementat la renda i han marcat el 1-3 al minut 13, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. En la segona part, el Dénia ho ha intentat i ha tingut ocasions per a marcar però la falta de pegada i les bones intervencions de la portera il·licitana ho han evitat. Per contra l’Elx ha marcat quatre gols més per a deixar el resultat final en 1-7.