Al Dénia BC se li va escapar el triomf davant l’Altea en els últims segons del partit (71-74). Els deniers després de trencar la seua mala ratxa Moixent (48-56), no van poder aconseguir la seua segona victòria consecutiva davant els alteans. Mancant cinc segons per a finalitzar el partit els jugadors d’Eduardo Clavero van disposar d’una pilota per a empatar el partit.

En la dècima primera jornada de lliga, la que es juga este pròxim cap de setmana, s’havia de disputar el derbi comarcal entre el Joventut Xàbia i el Dénia BC. El partit ha sigut ajornat i es jugarà el pròxim 23 de febrer en el Pavelló Miguel Buigues a les 21 hores.

El Dénia BC, després de la desena jornada, ocupa la novena posició del Grup B de la Primera Divisió amb 12 punts. El Joventut Xàbia és onzé amb 11. Els xabiencs no van jugar davant l’Adesavi, ja que l’encontre està ajornat i es jugarà el 15 de març en el Pavelló Municipal Miguel Buigues a les 21 hores.

DÉNIA 71, ALTEA 74

Vibrant el duel que van disputar Dénia i Altea que va mantindre l’emoció fins al final. Els deniers van realitzar un gran partit i tan sols els va faltar la guinda de la victòria. Van plantar cara a un dels equips favorits per a aconseguir l’ascens a la Lliga EBA. El primer temps va estar equilibrat fins al tram final en el qual els alteans van marxar al descans amb avantatge de quatre punts (31-35). En la segona part, van arribar els millors minuts dels visitants amb un joc interior imparable i solidesa rebotadora que els va fer marxar-se en l’electrònic de 14 punts (47-56). Però el Dénia reacció bé i en quatre minuts aconseguia empatar a 58. A partir d’ací alternatives en el marcador fins a arribar a l’empat a 71 mancant 45 segons. Un tir lliure va posar a l’Altea per davant i en el següent atac el Dénia no va anotar el que el va obligar a fer una falta personal. Els visitants van anotar dos punts més davant un Dénia que va tindre l’última jugada per a igualar el partit però no va aconseguir anotar.