Les sèniors del Dénia BC van jugar dos partits el passat cap de setmana i els dos els van guanyar. El divendres es van imposar en el derbi a l’fach Calp (57-34) i el diumenge a l’Aldaia (74-48). Les calpines, que també van tornar a jugar diumenge, també van tornar a perdre, ho van fer davant el Tavernes per 31-81. Amb estos resultats el Dénia es col·loca cinqué classificat amb 12 punts mentre que l’Ifach Calpe és dècim amb 10.

En la desena jornada, els dos equips de la Marina Alta juguen el diumenge. El Dénia es desplaça a Alacant per a jugar amb el Sant Blas en el Pavelló Rafael Pastor a les 20 hores, mentre que l’Ifach Calpe rep a casa al Godella en un partit que està programat per a les 12 hores.

DÉNIA 57, IFACH CALP 34

Dénia i Calp van disputar el partit corresponent a la segona jornada de lliga i que va ser ajornat. L’encontre no va començar en per a les denieres que van veure com el seu rival es va poder per davant en el marcador en el primer quart (8-15). En el segon, el Dénia va continuar erràtic, embossat en atac i sense seguretat defensiva. Però després d’un temps mort les denieres “van despertar” i van aconseguir retallar les diferències i igualar a 21. Un triple de les calpines en l’últim segon del primer temps els va donar avantatge al descans (22-24). En la segona part, el Dénia va eixir més concentrat i disposat a trencar el partit. Així ho va fer i en el tercer quart les visitants van començar a patir el que va fer que les locals finalitzaren el primer quart amb nou punts d’avantatge (37-28). L’últim període va ser per a les denieres que el van controlar amb un joc seriós en defensa i encert en el tir exterior, sobretot en els triples. Això va fer que es trencara el duel i acabara amb triomf clar per a les locals (57-34).

DÉNIA 74, ALDAIA 48

Dénia i Aldaia es van veure les cares després de la semifinal del campionat de Preferent que es va disputar al maig, una eliminatòria en les quals les valencianes van superar. Però en esta ocasió el Dénia va ser millor i va aconseguir el triomf de manera clara. Això sí la igualtat no es va trencar fins al segon quart, en el qual les denieres van doblegar al seu rival en defensa i atac, i el Dénia va marxar al descans amb un avantatge de deu punts (33-23). En la segona part, la gran defensa local va fer que es trencara del tot l’encontre. Les jugadores de Juan Luiz Pérez que van estar encertades en els triples, van anar a poc a poc incrementant les diferències fins als 26 punts finals.