Els equips de la Marina Alta marxen de “vacances” amb els deures fets. I és que la jornada vint-i-quatre, l’última que s’ha disputat abans de l’aturada de Setmana Santa, s’ha saldat amb dues victòries i un empat. Dénia i Xàbia han guanyat i a més ho han fet amb solvència davant Muro (4-0) i Alberic (3-0). El Calp ha empatat amb l’Olímpic (1-1). Amb aquests resultats el Dénia és seté amb 40 punts, el Xàbia és dècim amb 34 i el Calp és dotzé amb 32.

DÉNIA 4, MURO 0

El Dénia ha guanyat al Muro amb solvència, però això sí, en un partit que ha sigut avorrit i en el que el millor han sigut els gols. El primer el de Ferran Molina en el minut 35 -gol que ha dedicat a la seua filla Usue-, el segon tres minuts després obra de Cristian Panucci. En la segona part, han arribat els altres dos per mediació de Nano (65’) i Renzo (76’).

XÀBIA 3, ALBERIC 0

El Xàbia ha guanyat a l’Alberic en un partit en el qual l’equip d’Ivorra ha sigut millor que al seu rival. Javi Hernández ha inaugurat el marcador en el minut 35. Amb el 1-0 s’ha arribat al descans. En la segona part, els blanc-i-rojos malgrat dominar el joc i tindre ocasions no han aconseguit ampliar l’avantatge fins als últims minuts amb dos gols de Luis.

CALP 1, OLÍMPIC 1

El Calp segueix amb la seua bona ratxa i davant l’Olímpic, quart classificat ha aconseguit un empat. Els calpins encaixaven el gol en el minut 31 però faltant dos minuts per al descans Raúl ha marcat el definitiu empat a un.