La Selecció Valenciana Sub 12, en la qual juguen Unay Ruescas i Gerard Casado del Paidos Dénia, també ha aconseguit la victòria en el primer partit del Campionat d’Espanya davant Melilla (3-5). Això sí, ha sigut una victòria molt patida. La Valenciana marcava en la primera jugada del partit i poc després anotava el 0-2. El porter denier Unay Ruescas evitava que Melilla retallara diferències als cinc minuts. La selecció es va embrollar en el seu joc el que van aprofitar els de Melilla per a marcar (1-2). Encara que Melilla es va quedar amb un jugador menys en els minuts finals del primer temps, els valencians no van saber aprofitar eixa superioritat numèrica i al descans es va arribar amb 1-2. La segona part va començar igual que la primera amb gol de la Valenciana (1-3), renda que va incrementar poc després amb el quart. Melilla va aconseguir retallar diferències i col·locar-se 3-4 mancant quasi tres minuts per al final. Una parada salvadora i un gol darrer va permetre a la Valenciana véncer per 3-5.

L’equip del seleccionador Antonio Puerto juga el segon partit del nacional contra Ceuta demà dijous al Pavelló Municipal Príncep d’Astúries de San Pedro de Pinatar a les 11.30 hores.