La Selecció Valenciana Sub 14 dels deniers José Luis Mengual, Roque Lobo (Dianense) i Carlos Herrera (Paidos Dénia) ha començat amb bon peu el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. El combinat valencià, que entrena Mengual, ha guanyat el primer partit del nacional a Ceuta (2-4). El primer gol dels valencians l’ha marcat el jugador col·legial (0-1), resultat amb el qual s’ha arribat al descans. En la segona part, la Valenciana ha tingut un 0-4 a favor, però Ceuta ha aconseguit reduir les diferències i col·locar-se 2-4 mancant quatre minuts. En els últims minuts l’equip de Mengual ha sabut patir i emportar-se el triomf.

La Selecció Valenciana s’enfronta a Múrcia, equip amfitrió, en la segona jornada. Els murcians han golejat a Canàries (11-0) pel que el duel davant Múrcia serà clau per a estar en semifinals. El partit es juga en el Pavelló Municipal Príncep Felip de San Javier a les 9.30 hores.