El Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández rep al València FS, en la sisena jornada de la Lliga Autonòmica Juvenil, amb la intenció de retrobar-se amb el triomf després de la derrota patida la jornada passada davant L’Alcora (9-2). Els col·legials no ho tindran res fàcil ja que s’enfronten al segon classificat, un equip que dels cinc partits que ha jugat ha guanyat quatre i ha perdut un. Els valencians arriben a Dénia després de véncer per la mínima a l’Aspe (4-3). Paidos és huité amb 7 punts, després d’aconseguir dues victòries, un empat i dues derrotes en cinc jornades.

El partit es juga al Pavelló Municipal de Dénia demà dissabte a les 20 hores.

L’ALCORA 9, PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ 2

El Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna no va poder puntuar davant L’Alcora. Els col·legials van veure com els seus rivals van encarrilar prompte el partit marcant quatre gols en els sis primers minuts. Saul Delgado va reduir les diferències (4-1) al minut 11, però l’alegria li va durar poc perquè els locals van tornar a ampliar l’avantatge amb dos gols més. Pau Valero va posar el 6-1 en l’últim minut, resultat amb el qual es va arribar al descans. En la segona part, els deniers ho van intentar però no van poder davant un rival que va anotar tres gols més per a deixar el resultat final en el 9-2.