El Dénia Barbarians vol trencar la seua mala ratxa davant el València B i sumar així el seu tercer triomf de lliga després de dues derrotes consecutives. I ho vol fer davant un rival que a priori és favorit, encara que tots dos equips arriben a este enfrontament després d’haver perdut els seus partits la jornada passada, els deniers davant l’Universitat d’Alacant (27-19) i els valencians amb l’Akra Bàrbara (13-27). Quant a la classificació el Dénia Barbarians és sisé classificat amb 9 punts, mentre que el seu rival és quart amb 15.

El partit es juga hui dissabte al camp de rugbi “Tio Luis” del Poliesportiu Municipal de Dénia, a les 18 hores.

UNIVERSITAT D’ALACANT 27, DÉNIA BARBARIANS 19

El Dénia Barbarians es va presentar a jugar amb l’Universitat d’Alacant amb els canterans Hugo Rivas, Othmane El Glaoui i Álex Pardo, jugadors que gràcies a la seua evolució van tindre l’oportunitat de jugar amb l’equip sènior.

L’inici de partit va ser de tanteig entre tots dos equips, però els universitaris van ser els que “van colpejar” primer en anotar el seu primer assaig que no van transformar (5-0). Això va despertar al Barbarians que dos minuts després anotava el seu primer assaig per mediació de Ramiro Rayces, després d’una bona escapada, que va transformar Franco (5-7). Així els deniers es van posar per davant al marcador. Però a poc a poc el conjunt universitari es va fer amb el domini del joc i a la mitja hora va anotar un nou assaig que sí que van convertir (12-7). Poc abans del descans, els locals van anotar un altre assaig i un colp de càstig que va posar el marcador en 20-7. La segona part no va començar bé per al Dénia Barbarians ja que el seu rival va tornar anotar amb transformació inclosa que li va posar 27-7. El tècnic denier va moure fitxa i va refrescar a l’equip, la qual cosa va canviar la dinàmica i Andresito va aconseguir un assaig que va ser transformat per Franco (27-14). Ramiro Rayces va tornar a anotar per a deixar el resultat final en 27-19.