El Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna tornarà a jugar el dijous i ho farà a casa davant el Aljucer Elpozo Murcia. El partit correspon a la jornada vint-i-dos i s’avança amb motiu de la celebració de la Copa del Juvenil que es disputa del 9 al 12 de febrer. Els col·legials afronten aquest encontre després de perdre dissabte passat amb el Jimbee Cartagena per 9-2. Una derrota dolorosa que han d’oblidar com més prompte millor per centrar-se en el partit d’aquest dijous davant el líder destacat del Grup 7 de Divisió d’Honor Juvenil. Els murcians ocupen el primer lloc amb 52 punts, i tenen onze més que el segon classificat, Jimbee Cartagena. Els deniers segueixen fora dels llocs de descensos una jornada més malgrat la derrota patida a Cartagena.

El dijous el Paidos Mar Dénia F. Fernández tractarà de donar plantar cara a l’Aljucer Elpozo, equip que en la primera volta li guanyava per 10-0. El partit es juga dijous al Pavelló Municipal de Déni a les 21 hores.

JIMBEE CARTAGENA 9, PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ 2

Dolorosa derrota del Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández Luna a Cartagena. I ho va ser perquè els deniers van arribar a manar en el marcador per 0-2, amb gols d’Álvaro Mora i Javi Serra, al minut 7. Van tindre l’oportunitat per a col·locar-se 0-3 però no ho van fer i el conjunt local no desaprofitava les seues per a marcar, i així aconseguia igualar la contesa en el minut 17 i un després marcar el 3-2 i mancant pocs segons per al descans marcar el 4-2 de penal. En la segona part el Cartagena va continuar portant el pes del joc i a poc a poc va anar incrementat l’avantatge fins a arribar al 9-2 final.

Cal assenyalar que el Paidos Mar Dénia F. Fernández viatjava amb huit jugadors entre els quals hi havia dos lesionats. Per això el porter José Iglesias debutava com a jugador de camp.