Victòria importantíssima del Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández Luna davant el Futsacar de Carxaixent. Tres punts d’or que poden valdre quatre si al final del campionat tots dos equips acaben igualats a punts. I és que aquest triomf a més permet als col·legials tindre al seu favor el gol average particular, alguna cosa a tindre molt en compte en la segona volta de la lliga.

L’equip de Paco Pastor ara té 8 punts i està a tres de la permanència. La pròxima jornada tractarà de sumar el seu tercer triomf de lliga i el segon consecutiu davant el CD Albacete. Un rival que va guanyar a Dénia (0-3) però que ho va fer en la recta final del partit.

L’encontre es juga en el Pavelló Municipal Cotxeres-Lepant d’Albacete el dissabte a les 19.45 hores.

PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ 3, FUTSACAR 2

El Paidos Mar Dénia guanyava al Futsacar en el primer partit de la segona volta en un enfrontament en què els tres punts en joc eren vitals. Per això des de l’inici de l’encontre els jugadors van rodar la pilota amb rapidesa i això va fer que les ocasions de gol foren seues, encara que no aconseguia materialitzar-les. Però com. Diu el refrany “tant va el cànter a la font que al final es trenca” i en l’últim minut de la primera part David Llácer marcava el 1-0, resultat amb el qual s’arribava al descans.

En la segona part els col·legials van continuar portant el pes del joc i disposant de bones ocasions per a ampliar l’avantatge, però els visitants van aprofitar un error per a posar el 1-1 en el marcador en el minut 24. Malgrat la gerra d’aigua freda, el Paidos va tornar a ensenyorir-se de l’encontre i en el minut 31 Jorge Bustos anotava el 2-1. En la recta final del partit el Futsacar va decidir jugar amb porter jugador i faltant dos minuts Carlos Delgado col·locava el 3-1 en el marcador. Amb el partit ja sentenciat l’equip de Carcaixent aprofitava altre error local per a col·locar el definitiu 3-2 en el marcador.