El Dénia BC de Primera Divisió, que milita en el Grup B, ha començat l’any guanyant i a més l’ha fet davant un rival directe, l’Altea (77-63). L’equip d’Eduardo Clavero i Pascual Miralles suma així la cinquena victòria de la temporada, tercera des que està el nou tècnic, que el col·loca huité en la taula amb cinc victòries i sis derrotes en onze partits.

Els deniers s’enfronten al Montemar d’Alacant, tercer classificat, el dissabte en el Pavelló de Joan Fuster a les 17 hores. Un partit en què malgrat les baixes, intentaran sumar la seua segona victòria consecutiva per a així continuar escalant posicions en la classificació.

DÉNIA 77, ALTEA 63

El Dénia es va imposar a l’Altea en un partit en què malgrat començar fred i cedint la iniciativa al seu rival. Malgrat no tindre un joc fluid en atac el compensava amb una gran faena en defensa sobretot baix els taulers. L’Altea arribava a manar en el marcador de cinc punts d’avantatge al final del segon quart. Però en la segona part va canviar la decoració i els deniers van millorar notablement en atac amb un gran joc col·lectiu que els portava a posar-se per davant en l’electrònic. Els alteans van canviar a defensa zonal amb la finalitat de frenar l’atac local però no el van aconseguir. El Dénia afrontava l’últim període amb deu punts de diferència. Malgrat la reacció final de l’Altea, els deniers van saber frenar-la i alçar-se amb la victòria de catorze punts.