Paidos Mar Dénia Fontanería Fernández Luna va sumar tercera derrota consecutiva davant l’Aspe (5-3) diumenge passat. Els col·legials amb esta derrota són dècims en la classificació amb 16 punts. Este cap de setmana no hi haurà jornada de lliga per la disputa de la fase final del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques (CESA). La competició es reprendrà el primer cap de setmana de febrer. En eixa jornada el Paidos Mar Dénia F. Fernández rebrà a l’Alzira FS.

ASP 5, PAIDOS MAR DÉNIA F. FERNÁNDEZ 3

Paidos Mar Dénia F. Fernández Luna va perdre un partit que va estar equilibrat i en el qual la mala fortuna no els va permetre aconseguir un resultat positiu. Els deniers es van avançar amb un gol de Pau Valero al primer minut de joc. Els locals, amb dos gols en els minuts 4 i 5, li van donar la volta al marcador (2-1) però un gol de José Ignacio va posar les taules (2-2), resultat amb el qual es va arribar al descans. En la segona part va continuar la igualtat i les alternatives al marcador. L’Asp va posar el 3-2 al minut 21 però el Paidos va reaccionar bé i després de diverses ocasions José Ignacio va posar l’empat a tres al 26. La igualada es va desfer amb un gol en pròpia porta dels deniers al 26 (4-3). Després d’encaixar el gol van apretar i van buscar l’empat però no el van aconseguir i l’Aspe va posar el definitiu 5-3 al minut 37.